Bing verjaardag tips en ideeën

Bing verjaardag: tips voor versiering en cadeautjes

Bing is een drie-jarig konijn dat samen met zijn vrienden van alles beleeft. Mede daardoor is hij ongekend populair bij peuters en kleuters. Een echte Bing verjaardag kan dan natuurlijk niet uitblijven. Ik geef je tips voor versiering en cadeautjes zodat jouw kindje de Bing verjaardag van zijn/haar leven krijgt! Mocht je Bing nog niet kennen, bekijk dan de video hier beneden even en dan begrijp je meteen waarom Bing zo populair is bij jonge kinderen!

Bing verjaardag organiseren

Een verjaardag organiseren klinkt als een heleboel werk, maar op zich valt het allemaal mee. Zeker als je ruim van tevoren begint. Ik geef je hieronder per stap aan hoe je het kunt aanpakken. Het maakt daarbij niet uit of je een feestje organiseert voor familie en vrienden of een kinderfeestje. Helemaal onderaan dit artikel deel ik nog een aantal leuke cadeautjes met je voor als je uitgenodigd bent voor een feestje.

Leuke uitnodigingen

We starten dus met leuke uitnodigingen in het thema. Deze uitnodigingen verstuur je ruim op tijd, minimaal 2 weken van tevoren. Hierop geef je de volgende dingen sowieso aan:

  • De datum en tijd van het feestje
  • Jullie adres en telefoonnummer
  • Voor een kinderfeestje: worden de kinderen thuis gebracht of moeten ouders ze weer ophalen?
  • Laat mensen aangeven of ze komen of niet. Dit is voor jou fijn om te weten in verband met het inkopen van de hapjes en drankjes.

Hieronder vind je leuke uitnodigingen in Bing thema.

Versiering voor je huis

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder ballonnen en slingers. En het is nog leuker als het allemaal in het thema is. Hieronder vind je een zeer compleet pakket waar dus ook bordjes en prikkertjes in te vinden zijn om op die manier ook de hapjes e.d. in het thema mee te nemen. Ook zitten er rietjes, bestek, uitnodigingen, cadeautasjes en nog veel meer in.

De hapjes en drankjes

Met de prikkertjes, bordjes en het bestek uit het feestpakket hierboven tover je een hele eenvoudige cupcake of een zelfgemaakte taart al heel snel om tot een echte Bing cupcake of een Bing taart. Verder kun je qua hapjes en drankjes serveren waar je gasten blij van worden: voor de kinderen lekkere aanlenglimonade en voor de volwassenen koffie of thee. Naast de taart of cupcakes kun je ook voor ander lekkers kiezen: van snackgroenten met een dipsausje tot chips en snoepjes.

Bedankjes voor de genodigden van een Bing verjaardag

Aan het einde van het feestje, als de gasten naar huis gaan, is het natuurlijk leuk om een bedankje mee te geven. Dat hoeft niet heel groot of uitgebreid zijn, maar het is wel leuk om ook dit in het thema door te trekken en onderstaande Bing cadeautasjes te gebruiken. Qua inhoud kun je alles aanpassen op de leeftijd van de ontvanger. Heb je een kinderfeestje gegeven voor kleuters? Dan is deze Bing bellenblaas natuurlijk altijd een geslaagd cadeautje. Voor volwassenen kan het zakje een paar lekkere bonbons bevatten voor thuis.

Lees ook: Snoepzakjes maken doe je zo!

Ga je naar een Bing verjaardag?

Ben je uitgenodigd om naar een Bing verjaardag te komen? Dan is het natuurlijk ook heel erg leuk om cadeautjes in het thema mee te nemen. Vraag de ouders waar je de jarige blij mee kunt maken. Of misschien sparen ze wel voor een iets duurder cadeau, dan is geld of een cadeaukaart altijd een goed idee. Neem dan evengoed een kleinigheidje mee voor de jarige. Peuters en kleuters begrijpen de waarde van geld nog niet, maar vinden het heerlijk om ‘iets’ uit te pakken. Hieronder heb ik enkele cadeautjes voor je op een rijtje gezet.

Bing knuffels

Veel kinderen hebben knuffels in bed. Vooral jonge kinderen hebben een favoriete knuffel die overal mee naar toe genomen wordt. Een knuffel van Bing (of van Bing`s vriendjes) is dan ook een hartstikke leuk cadeau voor jonge kinderen. Er zijn verschillende soorten en maten: van knuffels waar je gewoon lekker mee kunt knuffelen tot knuffels die praten of geluid maken.

Bing speelgoed

Qua speelgoed in het Bing thema kun je verschillende kanten op. De speelkoffer met speelfiguren zoals je hieronder ziet is hartstikke populair.

Maar ook deze houten speelgoedblokken zijn hartstikke leuk om te geven.

Is de jarige al echt van het spelen? Dan is een speelhuis natuurlijk iets wat niet mag ontbreken in huis. Er zitten verschillende ruimtes in het speelhuis zodat het echt een huis is: de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Bovendien is het makkelijk in te klappen. Zo raak je geen losse onderdelen kwijt en gaat het kindje een keertje uit logeren bij opa en oma dan is het makkelijk mee te nemen.

En als laatste nog even het Bing Memory spel in de picture. Memory is al een hartstikke oud spel maar het blijft hartstikke leuk om te doen met kinderen.

Ik hoop dat je wat inspiratie en ideeën hebt opgedaan voor het organiseren voor een Bing verjaardag, maar ook voor cadeautjes voor als je bent uitgenodigd voor een feestje. Alvast een mooie dag toegewenst!

Dit artikel bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij iets via deze linkjes besteld. Het kost jou niks extra, maar daardoor kan wel deze website blijven bestaan.

Deel dit bericht