juffencadeautje

5 x leuk juffencadeautje

Het einde van het schooljaar komt weer langzaam in zicht. Op de laatste dag nemen de kinderen altijd een juffencadeautje mee als bedankje voor het afgelopen jaar. In dit artikel geef ik  je een aantal ideeën voor een leuk juffencadeautje. 

5 tips voor een leuk juffencadeautje

De juf of meester staat het hele jaar voor je kind klaar. Dan is een bedankje aan het eind van het jaar natuurlijk wel zo leuk om te geven. In dit artikel deel ik 5 juffencadeautjes die de juf of meester laten zien dat je ze waardeert. Je kindje kan het cadeautje vol trots geven!

Het zit weer dr`op

Het schooljaar zit er weer op en een veelgebruikte zin is dan ook ‘Het zit weer dr`op’ Vul een leuk hersluitbaar snoeppotje met verschillende soorten drop. Labeltje erom met de naam van je kindje en klaar is je juffencadeautje. Eventueel kun je jouw kind het potje van tevoren laten versieren met glasverf

Lees ook:
5 leuke Vaderdag cadeau ideeën
Cupcakes maken doe je zo!

Bedankt dat jij me hielp groeien

Elk jaar groeit je kind, letterlijk en figuurlijk. Ook de leerkrachten helpen bij de ontwikkeling van je kindje. Neem je ‘groeien’ letterlijk, dan denk je vaak aan een plantje. Hier kun je flink mee variëren

  • een plantje in een zelf versierd potje
  • Wasco kun je in verschillende vormen smelten, zoals in deze bloem 
  • Groeipotloden die je in de aarde zet als ze bijna opgebruikt zijn. Hier groeit dan een plantje uit. 

Fijne vakantie van je apekop

Een gepersonaliseerd cadeau geeft net dat beetje extra! Denk aan een toilettas met naam, die je vult met kleine flesjes douchegel of bruisballen. Andere gepersonaliseerde cadeaus zijn bijvoorbeeld een sleutelhanger, een drinkfles of een katoenen tas met de naam van de juf of meester erop.

Een relaxpakket als juffencadeautje

Een hectisch schooljaar vraagt om wat ontspanning. Ook de juf kan dit prima gebruiken. Maak een leuk relaxpakket voor haar en doe er wat leuke spulletjes in. Denk aan een maskertje, een voetenbadje, geurkaarsjes met lavendel, een zakje thee en bijvoorbeeld lekkere chocolade. Dit kan je in een mooi mandje doen of in het toilettasje met naam uit de vorige alinea.

Je ziet het,  er is veel mogelijk voor een leuk juffencadeau!  Heb je zelf nog leuke tips, laat ze dan zeker even achter in de reacties hier beneden. 

Deel dit bericht