juffencadeautje

5 x leuk juffencadeautje

Het einde van het schooljaar komt weer langzaam in zicht. Op de laatste dag nemen de kinderen altijd een juffencadeautje mee als bedankje voor het afgelopen jaar. In dit artikel geef ik  je een aantal ideeën voor een leuk juffencadeautje. 

5 tips voor een leuk juffencadeautje

De juf of meester staat het hele jaar voor je kind klaar. Dan is een bedankje aan het eind van het jaar natuurlijk wel zo leuk om te geven. In dit artikel deel ik 5 juffencadeautjes die de juf of meester laten zien dat je ze waardeert. Je kindje kan het cadeautje vol trots geven!

Het zit weer dr`op

Het schooljaar zit er weer op en een veelgebruikte zin is dan ook ‘Het zit weer dr`op’ Vul een leuk hersluitbaar snoeppotje met verschillende soorten drop. Dit cadeaulabel voor het juffencadeautje erom met de naam van je kindje en klaar is je presentje. Eventueel kun je jouw kind het potje van tevoren laten versieren met glasverf

Lees ook:
5 leuke Vaderdag cadeau ideeën
Cupcakes maken doe je zo!

Bedankt dat jij me hielp groeien

Elk jaar groeit je kind, letterlijk en figuurlijk. Ook de leerkrachten helpen bij de ontwikkeling van je kindje. Neem je ‘groeien’ letterlijk, dan denk je vaak aan een plantje. Hier kun je flink mee variëren

  • een plantje in een zelf versierd potje
  • Wasco kun je in verschillende vormen smelten, zoals in deze bloem 
  • Groeipotloden die je in de aarde zet als ze bijna opgebruikt zijn. Hier groeit dan een plantje uit. 

Fijne vakantie van je apekop

Koop een leuk glazen potje en vul deze met de Apekop snoepjes. Hartstikke eenvoudig en snel klaar. Cadeaulabel eromheen met je naam erop en je hebt een leuk cadeautje voor niet al te veel geld.

Het was SPEKtaculair

Weer een hele eenvoudige en een variatie op de andere glazen potjes die gevuld kunnen worden. Deze keer vul je een potje met lekkere spekjes en hang je er een cadeaulabeltje aan met de zin Het was SPEKtaculair.

Een relaxpakket als juffencadeautje

Een hectisch schooljaar vraagt om wat ontspanning. Ook de juf kan dit prima gebruiken. Maak een leuk relaxpakket voor haar en doe er wat leuke spulletjes in. Denk aan een maskertje, een voetenbadje, geurkaarsjes met lavendel, een zakje thee en bijvoorbeeld lekkere chocolade. Dit kan je in een mooi mandje doen met dit leuke kaarsje.

Je ziet het,  er is veel mogelijk voor een leuk juffencadeau!  Heb je zelf nog leuke tips, laat ze dan zeker even achter in de reacties hier beneden. 

Deel dit bericht